13°C

Beograd

Photo: tanjug tara radovanovic

Izvor: Happy BSC

VOJSKA SRBIJE I NJENO JAČANJE VAŽAN PRIORITET! Stefanović: "Građani Srbije mogu da budu spokojni!"

Ministar odbrane Nebojša Stefanović istakao je danas da je odluka predsednika Vučića da Vojska Srbije i njeno jačanje budu važan prioritet i u narednom periodu, jasna poruka građanima Srbije da mogu da budu spokojni i da ne treba da brinu za bezbednost naše zemlje.

Ministar odbrane Nebojša Stefanović poručuje: Kurti više nikoga ne može da obmane!

- Hoću da istaknem i da svi koji čine naš sistem odbrane i te kako razumeju složenost situacije u svetu, te je odluka o novom povećanju plata za naše vojnike, koju je predsednik juče saopštio, utoliko značajnija. Podsetiću da će to biti četvrto povećanje plata za našu vojsku u roku od dve godine, što će biti od ogromne važnosti za njeno jačanje, ali i jasno pokazuje koliko naša država ceni svoje ljude u uniformi. Istovremeno, direktna podrška predsednika za opciju redovnog služenja vojnog roka veoma važan je aspekt za ukupnu spremnost i dobru organizaciju našeg sistema odbrane. Uz stalnu i promišljenu modernizaciju naših oružanih snaga, koju ćemo nastaviti i u budućem periodu, Srbija nastavlja da razvija svoje odbrambene snage na najvišem nivou, kao jedan od svojih najvažnijih državnih prioriteta - rekao je Stefanović. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, samo na ovaj način, kroz kontinuirano jačanje sistema odbrane, Srbija može da osigura građanima punu bezbednost, zaštitu suvereniteta, ali i da ostvari sve druge postavljene ciljeve i prioritete.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar