16°C

Beograd

Photo: Printscreen/TV HAPPY

Izvor: Happy BSC

Dr Aleksandar Raković EKSKLUZIVNO za "AKTUELNOSTI" otkriva detalje razgovora sa Radovanom Karadžićem! (VIDEO)

Istoričar dr Aleksandar Raković, gostujući u emisiji "AKTUELNOSTI" na TV HAPPY, otkrio je datalje svog nedavnog razgovora sa bivšim predsednikom Republike Srpske Radovanom Karadžićem.

Istoričar je naglasio da je Karadžić pun snage, pun mentalne snage i optimizma i da veruje u svetlu budućnost srpskog naroda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Dakle, 7. avgusta sam razgovarao sa bivšem predsednikom Republike Srpske Radovanom Karadžićem. On me je pozvao iz britanskog zatvora i za mene je naravno bila čast da sa njim razgovaram o srpskoj nacionalnoj ideji u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Predsednik Karadžić je pun snage, pun mentalne snage i optimizma, veruje u svetlu budućnost srpskog naroda i posebno mu je drago što je video proteklih godina jak uspon srpske nacionalne ideje. Ja sam njemu rekao svoj stav, koji je njemu bio dobro poznat, da Srbija, Republika Srpska i Crna Gora treba da stvore jedinstvenu srpsku državu i takođe složio sam se sa njim da srpski narod ima veoma svetlu budućnost i da je uspon naše nacionalne ideje tek počeo i da ćemo jedan srećan kraj tog uspona naše nacionalne ideje tek videti", izjavio je Raković.

* Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar