12°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Jagodinu posetilo 500.000 ljudi u turističkoj sezoni

U današnjoj emisiji “Dobro jutro Srbijo” gostovao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma koji je istakao da je 500.000 turista posetilo akva - park, zoološki vrt i Muzej voštanih figura u Jagodini od kada je otvorena turistička sezona.  

NE PROPUSTITE "DOBRO JUTRO SRBIJO": O najnovijim dešavanjima u zemlji i svetu informišite se uz jutarnji program TV HAPPY!

- 500.000-ti turista, zajedno sa svojom porodicom dobiće najmanje 10 godina besplatnog korišćenja akva parka. Turizam je danas veoma bitna grana važna za razvoj Srbije i svakog grada. Treba posvetiti više pažnje turizmu, jer smo postali tranzitna zemlja. Veliki broj stranaca prolazi kroz Srbiju. Jagodinu je u julu i avgustu posetio veliki broj stranaca, više nego ikada ranije - rekao je Marković i dodao da u Jagodini ima 12 fabrika, od kojih će dve, jedna kineska i jedna austrijska biti otvorene za oko dva meseca.  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, kada se porodici obezbedi posao, borba protiv bele kuge je uspešnija.  

Marković je rekao da će  grad Jagodina doneti odluku da se napravi vrtić u industrijskoj zoni za sve one koji tu rade, kao i frizerski salon za žene, jer će do početka marta biti 3.200 zaposlenih u toj zoni koja je od grada udaljena između 3,5 i 4 kilometra.  

- Vodimo računa da cene budu u skladu sa platama i standardom života. Ova godina, a posebno sledeća biće teške u ekonomskom smislu, ne samo za Srbiju već i za ceo svet. Jagodina je organizator velikog broja putovanja od privrednika do penzionera. Prošle godine smo oko 2.000 zdravstvenih radnika iz cele Srbije vodili u Egipat i Paraliju. Oni su radili u kovid sistemu i spasili mnogo života - istakao je on. 

Marković se osvrnuo i na boravak predsednika Aleksandra Vučića Briselu i istakao da predsedniku nikada nije bilo teže kao i da je siguran da možemo da imamo veliko poverenje u njega. 

- Najvažnije je sada da budemo jedinstveni. Sve partije u parlamentu treba da budu jedinstvene. Moramo da damo podršku interesu Srbije - kazao je on. 

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar