6°C

Beograd

Photo: MUP Srbije

Izvor: Tanjug

SAUČEŠĆE PORODICI STRADALOG POLICAJCA: "Srpska policija izgubila hrabrog i požrtvovanog pripadnika"

Pripadnik policije Božidar Koprivica (36) iz Policijske uprave u Novom Sadu, koji je bio zaposlen u Odeljenju saobraćajne policije, Saobraćajne policijske ispostave Zapad, poginuo je u četvrtak u saobraćajnoj nesreći, na motociklu, tokom službenog zadatka, saopštio je MUP.

VULIN: Srpska policija nastaviće odlučno i hrabro da zadaje udarce kriminalu

Nakon dojave da jedan vozač ugrožava sebe i druge, Koprivica je krenuo u poteru za njim po Rumenci, a dok se kretao putem sa prvenstvom prolaza, iz sporedne ulice, izašlo je vozilo i preseklo mu put, a njegov motocikl je udario u suvozačeva vrata.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Koprivica je završio Srednju školu unutrašnjih poslova, a u Ministarstvu je bio zaposlen od 2005. godine, najpre u Policijskoj ispostavi Klisa, potom i na Detelinari, dok je od 2009. u Odeljenju saobraćajne policije.

Predani rad i časno i savesno obavljanje policijskih zadataka su kvaliteti zbog kojih je bio omiljen među kolegama.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin uputio je izraze saučešća porodici Koprivica i kazao da je srpska policija izgubila hrabrog i požrtvovanog pripadnika koji je svoj život izgubio časno radeći svoj posao.

Ministar unutrašnjih poslova istakao je da policajac Božidar Koprivica nikada neće biti zaboravljen niti od strane svojih kolega niti od strane države i Ministarstva unutrašnjih poslova, te da će se o porodici Koprivica posebno brinuti.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar