5°C

Beograd

Photo: tanjug tara radovanovic

Izvor: tanjug

STEFANOVIĆ O VUČIĆEVOM OBRAĆANJU U SKUPŠTINI: Predsednikovi argumenti neoborivi!

Ministar odbrane i potpredsednik Vlade Nebojša Stefanović kaže da obraćanje predsednika Aleksandra Vučića Narodnoj skupštini u vezi sa Kosovom i Metohijom i njegova detaljna argumentacija naše pozicije na najbolji i najubedljiviji način pokazuju ispravnost politike države Srbije u vezi sa ovim najvažnijim državnim i nacionalnim pitanjem.

Nebojša Stefanović razgovarao sa ambasadorima Kvinte i Norveške!

- Predsednik Vučić je sve naše građane duboko uverio da se politika u vezi sa Kosovom i Metohijom već godinama vodi principijelno, mudro i isključivo u cilju zaštite naše države i našeg naroda na Kosovu i Metohiji. Uprkos nikada jačim pritiscima na Srbiju da odustane od svoje suverenosti koji dolaze ne samo od država koje su priznale navodnu kosovsku nezavisnost, već i od dela domaćih političkih grupacija - izjavio je Stefanović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naveo je da snaga argumenata kojima predsednik Vučić zastupa našu državnu politiku u vezi sa Kosovom i Metohijom nije viđena u našem parlamentu i dodao da to jasno govori o rešenosti državnog rukovodstva da odbrani naš najviši državni interes.

- Svi napadi na tu politiku, laži i dugogodišnje obmane koje su ponovljene čak i u parlamentarnoj diskusiji od strane dela opozicije, za sva vremena su razobličeni zahvaljujući neoborivim argumentima koje je iznosio predsednik Vučić - kazao je Stefanović.

Srbija je, dodao je, na taj način još jednom dobila jasnu potvrdu da se naše najkompleksnije državno i nacionalno pitanje nalazi u sigurnim rukama i da se rešava politikom koja pred sobom ima isključivo interes Srbije i njenih građana, kao jedini put da bude uspešna i da donese mir i korist našoj zemlji i narodu.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar