5°C

Beograd

Photo: HappyBSC/ Dobro jutro Srbijo

Izvor: Happy BSC

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA NA TV HAPPY: Srbija hranom može da snabdeva ceo Balkan!

Dragan Marković Palma, lider Jedinstvene Srbije gostujući u  "Vikend jutru" na TV HAPPY osvrnuo se na domaću političkiu scenu. Tom prilikom kazao je:

-Građani Srbije su primetili kome je od političara stalo do nacionalnog jedinstva. Važno je da građani prepoznaju ko ima program. Ispada sad da je jedina tema napad na predsednika Vučića. Ja se i dalje držim one da se "patriotizam ne sipa u traktor". U traktor se ne sipa laž. Laži donose ogromnu štetu i građanima Srbije. U skupštini ima dovoljno mesta za sve i nije bitno gde će ko da sedi nego šta govori. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

"NAŠA NAJLEPŠA SRBIJA": Predsednik Vučić podelio impozantnu fotografiju zapadne Srbije, gde se vetrovi sudaraju, a heroji spavaju! (FOTO)

Kada je reč o predsednikovom govoru u UN, Palma na TV HAPPY   rekao je:

-Vučić se borio protiv celog sveta.Pokazao je da brani Srbiji. Nisam video nikad ni od jednog predsednika takvu borbu. Želim da mu čestitam za sve što je govorio. Hoću da kažem i onima koji hoće da uzmu deo naše teritorije, da nisu u pravu. Oni samo brane napad NATO-a na Srbiju. Ovih dana smo videli šta kaže Francuska, Amerika, Nemačka.. Upoređuju nas sa Ukrajinom. Mi nismo vodili osvajačke ratove nego odbrambene. Kada me neko pita za koga sam, Rusiju ili Ukrajinu, nisam ni za kog. Ja sam za mir, da više ne ginu ljudi. 

Kada je reč o krizi, Palma je dodao:

-Srbija mora da se više pozabavi time da naši proizvodi imaju prioritet i da se više bavimo proizvodnjom. Biće velika nestašica hrane, a Srbija ne mora da brine. Ne moramo baš da zaustavimo uvoz, ali dosta više da nam slađe tuđe. Mi bi trebalo da snabdevamo ceo Balkan. Ja sam izabran u regiji Crvenog mora  za najpopularnijeg stranca. Otvorio sam vrata Egipta iako se drugi kite tome. Zakazao sam već sastanke nekim privrednicima našim u Egiptu. Nisam navikao da sedim samo, ja volim da pomognem svima. I nikad ništa nisam kupio od državnog novca. Ko dobije poverenje građana, to mora i da opravda. Ne može sve predsednik sam, a mnogo se kriju iza njega. Ja hocu da svaki čovek u Srbiji živi od svog rada.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar