5°C

Beograd

Photo: tanjug/sava radovanovic

Izvor: Tanjug

PREMIJERKA BRNABIĆ BRUTALNO ODGOVORILA HRVATSKOM PREDSEDNIKU: "Milanoviću pominjanje ubistava dece jeste gadljivo, ali ubijanje nije!"

Premijerka Srbije Ana Brnabić saopštila je večeras da hrvatskom predsedniku Zoranu Milanoviću "pominjanje ubistava dece jeste gadljivo, ali ubijanje nije", reagujući na Milanovićevu izjavu da je Vučićevo pominjanje pobijene srpske dece postalo "nepodnošljivo gadljivo".

"Milanoviću je spominjanje ubistva dece gadljivo, ali ubijanje nije. Čovek ozbiljno istančanog ukusa. Vidite, nama je ubijanje dece gadno i neoprostivo. Nećemo stati, trazićemo pravdu za tu decu zauvek. I pravda će biti zadovoljena, koliko god to vama bilo gadno i na smetnji" poručila je Brnabić na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Milanović je, pored ostalog, danas rekao da mu je priča o deci "postala nepodnošljivo gadljiva", povodom izjave predsednika Vučića o slučaju zločina tokom akcije "Oluja"na Petrovačkoj cesti, da Hrvatska ne mari za ubijenu srpsku decu.

SRAMNO OBRAĆANJE HRVATSKOG PREDSEDNIKA Zoran Milanović rekao je da mu je priča o ubijenoj srpskoj deci "postala nepodnošljivo gadljiva"!

Milanović smatra i da bi Srbija trebalo da odgovori šta su na tom mestu radili srpski vojnici, tenkovi i oklopna vozila, kao i da Srbija nema „moralnu auru" da sudi o događajima tokom raspada Jugoslavije.

Smatra i da se Zagreb prema Beogradu ponša "džentlmenski", iako je, kako tvrdi, Srbija napala Hrvatsku.

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar