6°C

Beograd

Photo: stefan kojic happytv.rs

Izvor: Happy BSC

NE PROPUSTITE "DOBRO JUTRO SRBIJO" NA HAPPY TV: Sve o najnovijim temama iz zemlje i sveta sa našim fenomenalnim gostima!

"Dobro jutro Srbijo" na Happy TV obiluje najnovijim informacijama iz zemlje i sveta i odličnim sagovornicima. 

Sa dobro poznatim voditeljima i sjajnim gostima započnite jutro!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dan započinjemo prelistavanjem štampe sa našim prvim gostima, a ove srede to su: Vladimir Dobrosavljević, politički konsultant, Nenad Vuković, predsednik Društva lobista i Miroljub Nestorović, master menadžer bezbednosti, a očekujemo i uključenje sa Floride putem Skype aplikacije dr Olge Ravasi.

Nešto kasnije, Dragoljub Kojčić, politički filozof, Srđan Graovac, Centar za društvenu stabilnost i prof.dr Miroslav Bjegović, Fakultet za bezbednost, razgovaraju na temu: "Brisel preti Srbiji".

U nastavku, Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa, Petar Milutinović, naučni istraživač i Darko Obradović, Centar za strateške analize, govoriće na temu: "Skandal u režiji Lajčaka".

"Svi napadi pokušaj da se naša zemlja disciplinuje!" tema je za Nikolu Selakovića, ministra spoljnih poslova Republike Srbije. 

Nešto kasnije, očekujemo uključenje putem Skype aplikacije Dragana Markovića - Palme, JS, koji će sa nekadašnjim diplomatom i direktorom Centra za antiterorizam Vojislavom Miloševićem govoriti na temu: "Kurti se naoružava!"

"Izjava Medvedeva o nuklearnom oružju zasnovana na doktrini" tema je za novinare: Dejana Anđusa i Filipa Rodića.

Za kraj jutarnjeg programa razgovaramo sa automobilistom Dušanom Borkovićem na temu "Borković po treći put osvojio Srbija reli!"

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar