5°C

Beograd

Photo: HappyBSC/Dobro jutro Srbijo

Izvor: Happy BSC

DRAGAN MARKOVIĆ PALMA U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Početkom sledeće godine naši privrednici moći će da izvoze robu u Egipat!

U današnjoj emisiji "Dobro jutro Srbijo“  na Hepi televiziji Dragan Marković Palma uključio se, iz Egipta, putem Skajpa. 

- Imali smo nekoliko sastanaka. Bili smo kod guvernera Fude i sa njim dogovorili da dođu u Srbiju i dovedu jednu privrednu delegaciju. Imao sam i sastanak sa jednim od najbogatijih Egipćana, koji kad je čuo da je Srbija postala turistička destinacija rekao je da će doći u našu zemlju da napravi hotel i da dovede nekoliko priovrednika. Veliki uspeh će biti za nas i našu delegaciju, i za mene kao organizatora, da se napravi ugovor o poslovnoj saradnji. Naša delagacije će biti ovde sedam dana i vratićemo se u Srbiju sa izveštajem o radu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

- U Egiptu su benzin i nafta najjeftiniji ali se plaše kako će da obezbede hranu za toliko ljudi. U evropi je sve najjeftinije, od struje i goriva, a posebno ono što se zove potrošačka korpa. Za takve cene je zaslužan predsednik Vučić koji daje veliku subvenciju dobavljačima, a da građani na osnovu svojih palata mogu da pokriju sve ono što se zove potrošačka korpa - rekao je Palma, pa nastavio:

VLADIMIR LUČIĆ ISPRED TELEKOMA NA TELEVIZIJI HEPI: "U ovom regionu je ukinut roming sa Severnom Makedonijom i Albanijom, ono čega su se plašile turističke zemlje više ne postoji!

- Od guvernera Fude sam dobio ključ od grada, a to je veliko priznanje. Mi smo veliki prijatelji sa građanima Egipta i prvi sam od političara došao ovde i tako je krenulo sve, i sada je potpisan sporazum o strateškoj saradnji između predsednika Fatah el Sisija i predsednika Vučića. To znači da će naši privrednici moći da uvoze i izvoze robu iz Egipta, onako kako se dogovore dva privrednika. Roba iz Srbije može da se transportuje preko luke iz Soluna i avionom. Već početkom sledeće godine ćemo izvoziti neke vrste robe - poručio je marković. 

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar