10°C

Beograd

Photo: MINISTARSTVO ODBRANE REPUBLIKE SRBIJE

Izvor: MINISTARSTVO ODBRANE REPUBLIKE SRBIJE

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović sastao se sa delegacijom Republike Francuske MEDEF International!

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović sastao se sa delegacijom Republike Francuske MEDEF International, koja boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji, a sa kojom je razgovarao o saradnji u oblasti odbrane između dveju zemalja.

Ministar Stefanović je naveo da Srbija neguje prijateljske odnose sa Republikom Francuskom, koja se svrstava u red naših najznačajnijih ekonomskih partnera shodno obimu ukupne robne razmene, kao i vrednosti našeg izvoza i uvoza, te da je i saradnja u oblasti odbrane prateći sveukupni uzlazni trend u proteklom periodu intenzivirana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je ocenio da je ona posebno razvijena u vojno-vojnoj i vojnoekonomskoj oblasti, kao i da postoji prostor za njeno dalje unapređenje kroz saradnju naših vojnih instituta i fabrika odbrambene industrije na zajedničkim projektima.   

Ambasador Republike Francuske u Srbiji Pjer Košar, koji je predvodio delegaciju u kojoj su se nalazili i predstavnici kompanija „Erbas“ i „Tales“, istakao je da je Francuska opredeljena za produbljivanje saradnje sa Srbijom na svim poljima, uključujući i oblast odbrane.

SAD zajedno sa saveznicima i partnerima rade na tome da brzo uvedu oštre ekonomske mere protiv Rusije!

Košar i predstavnici kompanija u okviru MEDEF International istakli su da Republika Francuska vidi Srbiju kao pouzdanog partnera u oblasti vojnoekonomske saradnje i saglasili se da bi saradnja naših vojnih industrija predstavljala novi kvalitet.

Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar