5°C

Beograd

Photo: happytv

Izvor: telegraf

ANA BRNABIĆ NAJAVILA: Nova vlada biće formirana u ustavnim rokovima

Mandatarka za sastav vlade Srbije Ana Brnabić  rekla je da će njen novi kabinet biti formiran u skladu sa ustavnim rokovima i podsetila da se taj proces odvija u dosad neviđenim okolnostima.

- Mislim da ide najbrže moguće u datim okolnostima. Kada zaista na dnevnoj osnovi moramo da gasimo raznorazne požare, da se borimo za stabilnost, ne samo političku, već i energetsku. Što se tiče dnevnog života građana, da li je vlada tehnička ili se čeka nova - ništa se nije promenilo - rekla je Brnabić.

VAŽAN SASTANAK U GENERALNOM SEKRETARIJATU PREDSEDNIKA: Vučić se sastaje sa šefom delegacije Evropske unije u Srbiji

Premijerka je naglasila da ministri još postoje, a da to što su u tehničkom mandatu ne menja njihov odnos prema poslu ili odgovornost.

- Svi radimo zajedno i u timu sa predsednikom Srbije. I što se tiče onoga što mi isporučujemo našim građanima, tu nismo dozvolili ni najmanju stvar da bude kao da nema vlade. Vlada postoji, a nova vlada će biti u skladu sa ustavnim rokovima - poručila je ona.

Rekla je i da je "ako ćemo iskreno, u poslednjih šest meseci počeo "Treći svetski rat"" i da to "nisu okolnosti koje smo imali do sada".

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar