3°C

Beograd

Photo: MUP SRBIJA

Izvor: Happy BSC

VULIN REAGOVAO NA NAVODE POJEDINIH MEDIJA: Rusija neće promeniti stav o lažnoj državi Kosovo

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin reagovao je na navode u pojedinim medijima da Ruska Federacija u teoriji poštuje teritorijalni integritet Srbije, ali ne i u praksi. 

UKRAJINA NIJE TRAŽILA UVOĐENJE SANKCIJA AGRESORIMA NA SRBIJU! Vulin reagovao na izjavu ambasadora Tolkača

- Nisu Rusi postavili glupo pitanje Međunarodnom sudu pravde, već Srbi, i nisu Rusi, već Srbi izmestili rešavanje kosovskog problema iz Ujedinjenih nacija, naravno, ako prihvatimo da je vlast Tadića i Jeremića bila srpska vlast. Sramni potezi vlasti DOS-a ostavili su priliku svima da koriste odluku Međunarodnog suda pravde kako god im odgovara, svima osim Srbima u čije ime je glupo pitanje postavljeno - rekao je Vulin i dodao: 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

- Rusija neće promeniti stav o lažnoj državi Kosovo i nijedna izjava ili potez zvaničnika Ruske Federacije ne ide u drugom pravcu, baš kao što nijedna izjava ili potez zvaničnika Evropske unije ili Sjedinjenih Američkih Država ne ide u pravcu povlačenja priznanja Kosova ili poštovanja teritorijalne celovitosti Srbije. 

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".
Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar