Izvor: Novosti
04.02.2023 u 12:21
0

ALBANCI I JUTROS NASTAVILI SA PROVOKACIJAMA: Oglasio se otac ranjenog Bobana „Ne nameravam da napustim ognjište“!

"Strašno je to što su mog sina, koji uopšte nije problematičan, napali iz čistog mira dok je šetao psa", kaže Ivica.

– Sin mi je dobro, ušili su mu ranu ali je još u bolnici. Iako je policija uhapsila svu trojicu napadača, dvojicu maloletnika su pustili, a onog starijeg od 46 godina su zadržali. Strašno je to što su mog sina, koji uopšte nije problematičan, napali iz čistog mira dok je šetao psa.

Ovim rečima Ivica Đuzić, otac devetnaestogodišnjeg Bobana iz Mogile u kosovskom pomoravlju, pojašnjava da su njegovog sina trojica Albanaca iz susedstva napala juče popodne iz čistog mira, pri čemu ga je jedan izboo nožem u predelu leđa.

SRBIJA REAGOVALA: Kancelarija za KiM obezbediće advokata za napadnutog Bobana Đuzića

I dok ističe da su komšije Albanci i jutros nastavili sa provokacijama jer se jedan od dvojice maloletnika šetao ispred njihove kuće, Ivica pojašnjava da u domaćinstvu živi sa roditeljima, suprugom i petoro dece.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Iako ni najstariji sin od 21 godinu, ni devetnaestogodišnji Boban nisu zaposleni i živimo samo od socijalne pomoći i penzije mog oca, ne nameravam da napustim ognjište – poručuje Ivica koji je od svoje države Srbije zahtevao samo advokata koji bi ga zastupao pred sudom protiv nasilnika koji su ranili njegovog sina.

Boban Đuzić ima dve ubodne rane nanete nožem u predelu leđa i van životne opasnosti je a zbrinut je u bolnici u Pasjanu.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter