Izvor: BSC Happy
27.01.2023 u 17:09
0

ŠAPIĆ PRIMIO U OPROŠTAJNU POSETU AMBASADORA PALESTINE: Tradicionalno prijateljstvo i međusobna podrška dva naroda osnova su za buduće planove

Gradonačelnik Šapić zahvalio je na kraju palestinskom diplomati na principijelnom stavu o teritorijalnom integritetu i suverenitetu naše zemlje.

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Palestine u Srbiji Muhameda Nabhana.

Oproštajni sastanak sa odlazećim ambasadorom, doajenom diplomatskog kora u Srbiji Muhamedom Nabhanom protekao je u srdačnoj atmosferi, a gradonačelnik Šapić zahvalio mu je na svemu što je učinio kako bi dve zemlje imale dobre odnose i dobru ekonomsku saradnju.

KLIČKO POZVAO ŠAPIĆA U KIJEV! Ambasador Ukrajine uputio zvaničan poziv gradonačelniku Beograda

Muhamed Nabhan napušta Srbiju nakon sedamnaest godina diplomatskog rada i više decenija boravka u našoj zemlji, gde je i studirao.

Odlazeći ambasador Palestine je tom prilikom naveo da je došao kod gradonačelnika Šapića jer je imao veliku želju da se pozdrave, s obzirom na to da se poznaju iz vremena kada je Šapić bio na čelu opštine Novi Beograd.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tradicionalno prijateljstvo i međusobna podrška dva naroda osnova su i za buduće planove od obostranog interesa, istaknuto je na sastanku.

Gradonačelnik Šapić zahvalio je na kraju palestinskom diplomati na principijelnom stavu o teritorijalnom integritetu i suverenitetu naše zemlje, te mu poželeo dobro zdravlje i mnogo uspeha u životu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter