Izvor: Tanjug
30.12.2022 u 11:29
0

PREDSEDNIK VUČIĆ NAGLASIO: Naš posao je da sada brinemo o Adžiću i Trajkoviću i borimo se za njih

Predsednik je tokom sastanka sa Nedeljkovićem rekao da se sada nastavlja borba za Trajkovića i Adžića

Naš posao je da sada brinemo o Miljanu Adžiću i Slađanu Trajkoviću i da se borimo za njih i nastavićemo to da radimo, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

– Ljude koje vidite iz Kancelarije za KiM su vredno radili i borili se za naš narod na KiM. O njima nikada i ne pričamo. Brinuli su o svakoj porodici. Naš posao je da sada brinemo o Miljanu Adžiću i Slađanu Trajkoviću i da se borimo za njih i nastavićemo to da radimo – rekao je Vučić tokom sastanka sa Nikolom Nedeljkovićem, koji je posle šest meseci pušten iz pritvora u Prištini.

PREDSEDNIK VUČIĆ IZNEO JASAN STAV : „Molim da batinaše sklanjaju, da se ponašaju u skladu sa onim šta je obećano i dogovoreno!“

Predsednik je pitao Nedeljkovića da li bi želeo da se zaposli u Kancelariji za KiM ili u Ministarstvu za telekomunikacije i informisanje, na šta mu je Nedeljković odgovorio da bi da se bavi humanitarnim radom i da pomaže srpskom narodu na KiM.

Predsednik je na to primetio da ga Nikola podseća na njegovog sina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Onda smo se dogovorili – konstatovao je Vučić i dodao da Nikola onda od 1. januara ide u Kancelariju za KiM, ali i da će morati da uči.

Nedeljković je obećao da će nastavi studije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter