Izvor: Tanjug
26.01.2023 u 14:16
0

VUČIĆ PRIMIO U OPROŠTAJNU POSETU NABHANA: Predsednik se zahvalio Palestini na podršci suverenitetu i teritorijalnom integritetu Srbije

Vučić i Nabhan su se saglasila da postoji interes za dalje razvijanje saradnje u oblastima od obostranog značaja.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas u oproštajnu posetu palestinskog ambasadora Muhameda Nabhana i zahvalio mu na izvanrednom doprinosu koji je tokom dugogodišnjeg mandata dao bliskim odnosima naših zemalja i naroda.

Predsednik Vučić je rekao da je ambasador Nabhan svojom ličnošću i vrednim radom ostavio dubok trag u srpskom društvu, saopštila je pres služba predsednika Srbije.

MINISTARKA ĐEDOVIĆ I AMBASADOR KATSUMATO: Srbija i Japan jačaju saradnju u oblasti energetike

– Kao dokazani prijatelj Srbije i dobar poznavalac prilika u našoj zemlji i regionu, verujem da ćete i ubuduće, koliko vam to mogućnosti budu dozvoljavale, promovisati našu saradnju – istakao je predsednik Vučić poželevši mu dobro zdravlje i ličnu sreću.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ambasador Nabhan je rekao da je tokom dugogodišnjeg rada u Srbiji bio svedok značajnog ekonomskog napretka poslednjih desetak godina, te dodao da je predsednik Vučić uzor kako treba braniti nacionalne interese.

Predsednik Vučić je zahvalio Palestini na podršci suverenitetu i teritorijalnom integritetu Srbije. Dvojica sagovornika su se saglasila da postoji interes za dalje razvijanje saradnje u oblastima od obostranog značaja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter