Izvor: BSC happy portal
13.03.2023 u 15:06
2

OGLASIO SE PREDSEDNIK NAKON SASTANKA SA LAJČAKOM: „Obratiću se pre puta u Ohrid, reći kako sve vidim i šta nam je činiti u narednom periodu!“

Građani su želeli ishod ovog važnog sastanka.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Dobanovcima da će tokom susreta sa izaslanikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom videti pre svega „šta može da se uradi“, a ne „o čemu možemo da maštamo“ u tom dijalogu.

Tanjug/Zoran Žestić

PREDSEDNIK VUČIĆ DANAS SA LAJČAKOM: Poznato vreme sastanka

Vučić je novinarima nakon obeležavanja početka izgradnje industrijskog „VGP Parka“, rekao da o rezultatima sastanka s Lajčakom ne može da govori unapred, već da će o tome javnost obavestiti „u sredu ili u četvrtak“, pre puta u Ohrid.

Tanjug/Zoran Žestić

On je istakao da će tokom sastanaka s Lajčakom, koji danas i sutra boravi u Beogradu, razgovarati o tome šta može da se uradi povodom normalizacije odnosa Beograda i Prištine, ali da „ako neko nije spreman ni da razgovara a kamoli da implementira Zajednicu srpskih opština“, onda to „nema smisla“.

Tanjug/Zoran Žestić

„Obratiću se pre puta u Ohrid i reći kako sve vidim i šta nam je činiti u narednom periodu. U sredu ili četvrtak obratiću se sa novostima vezanim za Kosovo i Metohiju“, rekao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “OGLASIO SE PREDSEDNIK NAKON SASTANKA SA LAJČAKOM: „Obratiću se pre puta u Ohrid, reći kako sve vidim i šta nam je činiti u narednom periodu!“”

  1. Лај, лај, лај..Лај Чак! Зар се овоме ђонови ципела нису сасвим излизали због ових бесмислених путешествија по Србији?

    2
    0
    Odgovori
  2. Лај, лај, лај..Лај Чак! Зар се овоме ђонови ципела нису сасвим излизали због ових бесмислених путешествија по Србији? p.s. Lose vidis, admine, cenzore, ko god da si, ma.er ti…nema dupliranja, ima tvoje zabrane!!!

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter