Izvor: HAPPY BSC
14.01.2023 u 13:22
0

KURTI JE NAJVEĆA PRETNJA STVARANJU ZONE MIRA : On je nesumnjivo najopasniji neprijatelj ljudskih prava u regionu

Kurtijev šovinizam i ideologija mržnje nisu ničim izazvani i nisu reakcija ni na kakvu pretnju.

Saopštenje Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije povodom intervjua Aljbina Kurtija bečkom dnevniku Prese.

Aljbin Kurti uporno nastoji da se predstavi kao zaštitnik zapadnih vrednosti i da svoj nasilnički karakter i politiku pred stranom javnošću kamuflira geopolitičkim frazama, iako je upravo on nesumnjivo najveći i najopasniji neprijatelj vrednosti slobode i ljudskih prava u regionu.

MINISTAR DAČIĆ U EMISIJI „POSLE RUČKA“ NA HAPPY TV: „Kurti je jedna LISTOPADNA KATEGORIJA“

Prava i jedina istina je da je Kurti personifikacija brutalnog despotizma i šovinizma, i kao takav je najveća pretnja uspostavljanju evropskih vrednosti i stvaranju zone mira i saradnje na zapadnom Balkanu. Kurtijev šovinizam i ideologija mržnje nisu ničim izazvani i nisu reakcija ni na kakvu pretnju, već su anahroni produkt mračne ideje Prizrenske lige koji je potpuno stran savremenom evropskom poimanju društva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Od Kurtija se ne traži ništa drugo nego da Srbima na Kosovu i Metohiji, kao najugroženijoj nacionalnoj zajednici u Evropi i šire, omogući da postoje i da imaju individulna i kolektivna prava kakva su u savremenim demokratijama podrazumevana vrednost.

Zapadni mediji bi, umesto što mu daju prostor za prolivanje patologije i zagađivanje javnog prostora, konačno trebalo da se zapitaju kakve to vrednosti brane kada prave pozitivan publicitet jednoj takvoj opasnoj individui poput Kurtija – stoji u saopštenju Kancelarije za KiM.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter