Izvor: Tanjug
28.02.2023 u 11:34
0

ANA BRNABIĆ PORUČILA: „U Srbiji evropske kompanije zapošljavaju više od 280.000 ljudi“

Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je danas da su u decembru 2022. evropske kompanije u Srbiji direktno zapošljavale 281.363 ljudi, a da bi kada bi sve zemlje regiona ušle u projekat Otvoreni Balkan, BDP porastao za sedam odsto.

Ana Brnabić je to rekla u uvodnom delu regionalne konferencije „Evroatlantske integracije Zapadnog Balkana, perspektive – Zapadni Balkan, Transatlantska saradnja i građansko društvo.

Premijerka Brnabić naglasila da je sutra srcem i dušom uz predsednika Vučića

Na konferenciji, kojoj prisustvuje i ministar za evopske integracije Tanja Miščević, govorio je i norveški ambasador Jern Eugen Jelstad.

Skup oraganizuje Balkanski fond za demokratiju nemačkog Maršalovog fonda SAD kao deo projekta „Jačanje EU integracija u Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji i Srbiji“ uz podršku Ministarstva spoljnih poslova Norveške i Ambasade Kraljevine Norveške u Beogradu.

Konferenciji prisustvuju i ambsadori SAD, Velike Britanije, kao i ministar za ljudska i manjinska prava i društveni doijalog Tomislav Žigmanov.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter