Izvor: Tanjug
06.12.2022 u 16:18
0

Besnik Bisljimi potvrdio: Priština primila novu verziju francusko-nemačkog predloga, dogovoreno da se ona ne objavljuje u javnosti!

Glavni pregovarač u dijalogu sa Beogradom Besnik Bisljimi rekao je da je Priština primila novu verziju francusko-nemačkog predloga i da je dogovoreno da se ona ne objavljuje u javnosti, prenose prištinski mediji.

Bislimi je u Odboru za spoljne poslove kosovske skupštine rekao da je specijalni izaslanik EU za dijalog Miroslav Lajčak dostavio novu verziju plana premijeru privremeih prištinskih institucija Albinu Kurtiju, prenosi Koha.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je naveo da je dogovoreno da sadržaj tog dokumenta ostane poverljiv.

Sirene i u Leposaviću, Euleks pojačao prisustvo svojih pripadnika!

Visoki predstavnik za spoljnu i bezbednosnuu politiku Žozep Borelj ranije danas je poručio da je poslednja verzija predloga u dijalogu prosleđena Beogradu i Prištini.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter