Izvor: Tanjug
28.12.2022 u 19:57
0

Bivši izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel poručuje: „Sada kada je Pantić prebačen u kućni pritvor, svi uhapšeni Srbi koji su mirno protestovali treba da budu oslobođeni!“

Nakon što je Dejan Pantić pušten u kućni pritvor svi uhapšeni Srbi treba da budu oslobođeni, a specijalne jedinice da se povuku sa severa, ocenio je bivši izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel.

On je na Tviteru naveo i da je neophodno američko vođstvo koje treba da bude konkretno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sin Dejana Pantića, Predrag Pantić, izjavio je da je kućni pritvor koji je određen njegovom ocu velika pobeda za porodicu!

„Samo reći „deeskalirati“ nije dovoljno, to je previše blago. Potrebno nam je američko vođstvo da budemo konkretni! Sada kada je Pantić prebačen u kućni pritvor, svi uhapšeni Srbi koji su mirno protestovali treba da budu oslobođeni, specijalne snage na severu treba da ispoštuju član 9 Briselskog sporazuma i istovremeno Vlada Srbije treba da zahteva uklanjanje barijera“, napisao je Grenel.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter