Izvor: Tanjug
09.05.2023 u 13:25
0

BOCAN-HARČENKO POVODOM DANA POBEDE: „Mi danas rešavamo iste zadatke kao i u Drugom svetskom ratu -pobedićemo!“

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko rekao je danas, povodom Dana pobede nad fašizmom, da se Evropa i svet nalaze na istom zaokretu kao i četrdesetih godina prošlog veka, i dodao da Rusija danas rešava iste zadatke kao i u Drugom svetskom ratu.

Bocan-Harčenko je rekao da se Dan pobede na isti način slavi i smatra jednim od najvećih praznika u Rusiji i Srbiji.

VUČIĆ U EMISIJI „ĆIRILICA“ NA HAPPY TV: „Nikada neću bežati od izbora, iako ne mislim da je to dobro rešenje…“

-Sada ima i poseban značaj pošto se Evropa i svet nalaze na istom zaokretu kao i tada- rekao je on.

Bocan-Harčenko je poručio da ponovo postoji tendencija i želja za uspostavljanjem vladavine jedne države, ili niza država, nad drugim narodima.

-Mi danas rešavamo iste zadatke kao i u Drugom svetskom ratu. I sada ćemo pobediti- rekao je Bocan-Harčenko.

Na Spomen-kompleksu groblja oslobodilaca Beograda položili su vence uz najviše vojne i državne počasti i predstavnici diplomatskog kora Belorusije, Rusije, Kazahstana i Azerbejdžana.

Veliki broj građana je prisustvovao skupu sa namerom sa oda počast stradalim vojnicima koji su učestvovali u oslobađanju Beograda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter