Izvor: TANJUG
09.11.2022 u 16:46
0

BRNABIĆ IZNELA ČINJENICE: Pretnje po život predsednika Vučića su postojale, srpske službe su to sprečile“ (FOTO)

Premijerka Srbije Ana Brnabić saopštila je danas da su bezbednosne službe Republike Srbije bile svesne pretnji po život predsednika Srbije Aleksandra Vučića i da su to sprečile.

– Naše službe su za pretnju po život predsednika Aleksandra Vučića znale i to su sprečile (oni koji danas bespogovorno veruju Belivuku su to tada ismevali, a sada ignorišu). Lalić, kao insajder, potvrđuje da je atentat planiran i iznosi detalje koje nismo znali, npr. da je za ovo bilo nuđeno pet miliona evra, napisala je Brnabić u objavi na društvenoj mreži Tviter.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ona je ukazala da je to logično i lako razumnjivo svima „osim onima za koje su i psihopatske masovne ubice prihvatljive, dok god su protiv Vučića“.

BRNABIĆ NAKON LALIĆEVOG IZLAGANJA U SUDU: „Njihov najveći protivnik je upravo predsednik Aleksandar Vučić!“

– Za sve one koji nas pitaju kako verujete Laliću, a ne Belivuku, da navedem samo jednu činjenicu, a koje je svestan svako ko bilo šta zna o državi i borbi protiv kriminala, a nije zaslepljen mržnjom prema Aleksandru Vučiću. Svedok saradnik iznosi detalje onoga o čemu bezbednosne službe i tužilaštvo već imaju i saznanja i dokaze – da nije tako, ne bi ni bilo procesa, a ni svedoka saradnika (dakle, isto kao i svuda u svetu), napisala je Brnabić u objavi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter