Izvor: Tanjug
24.12.2022 u 14:27
0

BRNABIĆ ODBRUSILA IŠINGERU: „Znate li uopšte zašto Srbi protestuju?“ (FOTO)

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala je danas na post nemačkog diplomate i nekadašnjeg predstavnika EU u pregovorima o KiM Volganga Išingera.

 BRNABIĆ ISTAKLA: „Ogroman uspeh Srbije u digitalizaciji državne uprave“

Dragi Išingeru, znate li uopšte zašto Srbi protestuju? Njihove molbe: 1) sprovesti Briselski sporazum (potpisan 2013!); 2) osnovna vladavina prava (da se ne hapse proizvoljno i drže kao taoci čak i bez kontakta sa porodicom). Previše traže? Protivno vrednostima EU?, napisala je Brnabić na Tviteru.



Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Išinger je prethodno izjavio da je duboko zabrinut zbog stalnih tenzija na KiM i ocenio da je potrebno hitno i odlučno delovanje EU. 

– Odlučna akcija/uloga EU je hitna, napisao je Išinger na Tviteru. 

On je postavio pitanje da li je Srbija svesna da bi podsticanje nasilja u, kako je napisao, „susednoj državi Kosovo“, onemogućilo nastavak procesa pridruživanja EU. 

Išinger je na kraju objave označio predsednicu EK Ursulu fon der Lajen i visokog predstavnika EU za politiku i bezbednost Žozepa Borelja. 

Srbi na severu KiM 15 dana protestuju na barikadama nakon hapšenja svojih sunarodnika i upada specijalnih jedinica kosovske policije na sever KiM.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter