Izvor:
04.06.2019 u 16:46
0

ČEPURIN: „Ako se nasilje vrši bez posledica – ono će se nastaviti!“

Ambasador Rusije u Beogradu sastao se danas sa šefom Misije UN na Kosovu i Metohiji (Unmik) Zahirom Taninom kome je preneo da Rusija računa da će Ujedinjene nacije preduzeti sve mere kako bi se istražio nedavni napad na ruskog državljanina, službenika Unmika Mihaila Krasnoščekova.

– Računamo na to da će UN preduzeti sve mere radi istraživanja banditskog napada na službenika Unmika Mihaila Krasnoščekova – objavio je Čepurin na svom Tviter nalogu uz fotografiju sa sastanka.

To je, kako je dodao, principijelno pitanje.

– Ako se nasilje vrši bez posledica – ono će se nastaviti. Zločinci treba da budu kažnjeni – poručio je Čepurin.

Prilikom nedavnog upada kosovske policije došlo je do neprimerene upotrebu sile i to ne samo nad srpskim narodom na severu KiM, već i pripadnicima osoblja Misije UN na KiM. Tom prilikom povređen je i ruski državljanin Mihail Krasnoščekov.

Tanin i Čepurin razgovarali su u ooči sednice Saveta bezbednosti UN o KiM koja će biti održana u ponedeljak 10. juna.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter