Izvor: HappyBSC
14.12.2022 u 16:17
0

Ćerka uhapšenog Dejana Pantića obratila se Međunarodnoj zajednici: „Pitam da li moj otac ima neka prava u tom pritvoru?“ (VIDEO)

Ivana Pantić (30), mlađa ćerka uhapšenog Dejana Pantića obratila se Međunarodnoj zajednici video-porukom sa pitanjem ima li njen otac neka prava u pritvoru u kome se nevin nalazi.

Ivana, po zanimanju lekar, zamolila je, posebno Međunarodnu zajednicu, da im se omogući da vide Dejana Pantića na kratko ili bar čuju da znaju kako je, jer pet dana nemaju nikakav kontakt.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Ja sam Ivana, ćerka Dejana Pantića koga drže nevinog u pritvoru. Pitam da li moj otac ima neka prava u tom pritvoru? Da li on ima pravo na lekarski pregled? Da li ima pravo da komunicira sa svojim advokatom i da li ima pravo na jedan telefonski poziv? Pitam sve i pozivam se na Međunarodnu zajednicu, kakva su njegova prava? Peti dan mi ne znamo ništa o njemu, mi ne znamo od njega kako je i da li je dobio te lekove. Ja molim sve, da ako možete da nam omogućite bar jedan poziv ili posetu da bar od njega čujemo kako je i u kojim je uslovima tamo“, poručila je Ivana Pantić.

PREDSEDNIK VUČIĆ NA VAŽNIM SASTANCIMA: Razgovarao sa Lajčakom i Eskobarom

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter