Izvor: HappyBSC
06.06.2022 u 19:50
0

Cirilica

Ne propustite večerašnju emisiju 

Novinar i sociolog Slobodan Reljić bio je jedan od gostiju večerašnje emisije „Ćirilica“ gde je govorio o aktuelnimd dešavanjima, pogotovo u vezi sa otkazivanjem posete Srbiji šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova.

Govoreći o ponašanje Evrope, Evropske U

Ovde s eradu o čitavoj Evropi. Nemačka je sponašat istio kao Bugarska

– Unutar Zapada imate Ameriku 

Ovde se radio o „ritualnom samoubistvu Evrope“ Evropa se raspa u suštini. Jel zna neko da nam kkaže šta su evropske vrednosti. 

Oni dolazili nama pravili tranziciju, u koem nam objaššnjavali da treba da potpisujemo korisne ugovore, a sada nam objašnjavaju kako ne treba d apotpisujemo ugovore sa Rusijom, treba da potpisujemo nekorisne ugovore, da vršite samoubistvo. Dakle, Evropa Mi ovde prisustvujemo zaista kolektivno m regulsianjeu evrope, u koem imate SAD, koej su ušle u sukob sa svojim glavnim protivnikom- Rusijom, a preti d ase prelije sukob i sa Kinom, o čemu je govorio i Kisindžer u Davosu. Stvari su mnogo komplikovanije od toga d ali si uveo sankcije. 

Mi sve ovde doživljamao evrocventrički,jedna šestina čovečanstva je uvela sankcije Rusiji,a  pošto smo mi deo toga, mi to doživljamo kao ceo vet. zapravo pet šestina nije To je jedan podela Zapada, gde imate jedna podelu na ejdno strani anglosaksonce ENgleska i Velika Britanija, dok na drugoj starni imate gomilu ovih raznih učesnika koji imaju predloge da rat traje duže, d aoninaoružavaju, sve je to besmisleno.

Prvih 60 dana tvrdili su da to povećava jedinstvo Evrope. Sada iamte većina u tim zemlajma je protiv naoružanja Ukrajine. Sada iamte jedan potpuno rascep iz rukovodstva, što slučća dojave iz ameri duboke držabe is provodi veze koje nemaju veze sa sopstvemnom korišću, sa njihovim stanovništvom, ništa. Kad se ovo sve završi, svet uošte neće izgledati isto. Ako zamislite sto koji se razgovara o budućnosti. Evrope je potpuni ausajder. Sedeće asmrikanci, ruski, kienzi, indusi, brazil, argentina koji postaju rwelani igrači u svetu.

Imate demokratski pad, nemogućnost da učestvujueizašli ste iz hrišćanstav i u nemogućnosti niak odnos dobra-zla prema dobru i zlu. Evrop ver je da je dobro ono što ti ja danas kažem, a zlo ono što ti sutra kažem da nije, i tako svaki dan, bez principa. Kada iamte društvo brz principa, ta društva nemaju više niakkvu budućnost, oan su završila

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter