Izvor: Novosti/BSC Happy
11.05.2023 u 22:25
5

U KRVI NASILNICI I UNIŠTITELJI: Ćuta poziva na RUŠENJE DRŽAVE

Aleksandar Jovanović Ćuta, član pokreta Ekološki ustanak, danas je još jednom ispred Vlade Srbije eksplicitno pretio nasiljlem.

On je kao predstavnik opozicije koja organizuje proteste direktno pretio nasiljem na ulicama. 

– Od Bratislava Gašića, od Aleksandra Vulina tražimo da urade jedino što treba da urade, da se momentalno sklone sa svojih funkcija. Bolje da to urade sami nego da ih narod menja na ulicama! – rekao je Ćuta.

Pošto oni koji ne razumeju u kakvoj se situaciji Srbija nalazi ne žele da vide istinu, ili je vide, ali su jeftni politički poeni na prvom mestu u njihovom poimanju istine, nije zgorega  reci istinu našem narodu i onima koji samo istinu i žele.

Jeftina politička prepucavanja ostavicemo opoziciji…

Pitate se šta je ko uradio po pitanju borbe protiv nasilja posle stravičnih zločina u našoj zemlji?

Počnimo od opozicije.

Situacija u kojoj se Srbija grčevito bori protiv copy cat sindroma, o kom je predsednik Srbije pričao na konferenciji za novinare dana kada je masakr u školi počinjen, trenutak u kom Srbija danonoćno traži uzroke, nazire rešenja i pod svoje okrilje stavlja ranjene, ucveljenje i ubijene smrću svoje dece, opozicija blokira jednu od najvažnijih saobraćajnica u Beogradu, blokira Gazelu, stvarajući time još vecu atmosferu panike .. ujedno naše tužne građane čini besnima, naravno da je sve upuceno na vlast a nikako ka onima koji su krivi sto u danima tuge nemamo gde, nego stojimo u mestu, kako na Gazeli, tako i po pitanju jedinstva, na koje se, podsetimo se, pozivao predsednik Vučić.

VLADA U KRAGUJEVCU: Ovo je motor razvoja naše ekonomije FOTO

Usledilo je maltretiranje građana, neistomišljenika, onih koji bi prozborili i nešto što nije po mišljenju opozicije. Šta je rezultat? Još veći strah kod građana, još više podela, a onda prst opozicije u oko predsednika Republike. 

Na njihovom meniju su se našle pretnje smrću, saopštenja, lažne izjave, lažne kuknjave… Opet je on bio krivac za sve. Ekletantan  primer najtežeg oblika propagandne mašinerije, ili još gore, opsednutosti predsednikom Republike, sa samo jednim ciljem… potceniti ga, ugroziti, zbaciti…

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “U KRVI NASILNICI I UNIŠTITELJI: Ćuta poziva na RUŠENJE DRŽAVE”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter