Izvor: Tanjug
17.12.2022 u 13:11
0

DAČIĆ IZJAVIO: Za sada bez odgovora KFOR-a Beogradu

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da teško može da se razgovara o trajnom rešenju KiM dok se hapse Srbi i dok svakodnevno moraju da se prevazilaze različiti problemi.

Dačić je danas, uoči 11. Kongresa SPS u Beogradu, na pitanje da li je Beograd dobio odgovor od Kfora u vezi sa vraćanjem srpkih snaga na KiM kazao da „do ovog trenutka nije upoznat da smo dobili odgovor“.

U toku je Kongres Socijalističke partije Srbije! PRISUSTVUJE PREDSEDNIK VUČIĆ, A OBJAVIĆE I NOVOG PREDSEDNIKA STRANKE!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ministar je, komentarišući situaciju na KiM, ocenio da se nalazimo u jednom virtuelnom procesu koji je prožet raznim nepromišljenim aktima premijera privremenih institucija u Prištini Aljbina Kurtija, koji je, kako kaže, očigledno najveća smetnja dijalogu.

– Vi ne možete da vodite ozbiljan dijalog o nekim velikim, važnim  pitanjima jer se svakog dana i svake nedelje bavite deeskalacijom i prevazilaženjem različitih problema. Dok su ljudi na barikadama, dok se hapse Srbi, teško možete da razgovarate o trajnom rešenju problema KiM, rekao je Dačić za medije.

On je istakao da je u ovom trenutku početno pitanje deeskalacija problema da bi mogli da se okrenemo dijalogu.

Mi smo spremni za dijalog, imamo crvene linije, principe, daćemo punu  podršku predsedniku Aleksandru Vučiću kao stranka i koalicija u odbrani naših državnih interesa, rekao je Dačić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter