Izvor: Tanjug
10.01.2023 u 11:38
0

DAČIĆ SE OGLASIO NAKON SASTANKA: „Odnosi Srbije i Mađarske na najvišem nivou u poslednjih 10 godina“

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da su odnosi Srbije i Mađarske na najvišem nivou u poslednjih 10 godina.

Dačić je, na zajedničkoj konferenciji sa mađarskim kolegom Peterom Sijartom, izjavio da su odnosi dve zemlje bazirani na međusobnom poverenju, saradnji, traženju zajedničkih interesa, poštovanju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako je rekao, na sastanku sa Sijartom razgovarao je o obezbeđivanju dovoljno energenata kako za građane tako i za privredu, ali i o drugim temama.

Dačić danas u Budimpešti sa Sijartom i Orbanom

– Razgovarali smo i o drugim temama i političkim i spoljnopolitičkim i regionalnim, ali osnovna konstatacija je da ćemo nastaviti našu saradnju i sa zadovoljstvom očekujem Sijarta u Beogradu, rekao je Dačić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter