Izvor: Tanjug
29.03.2023 u 14:07
0

PETAR PETKOVIĆ STAVLJA AKCENAT NA KRUCIJALNU STVAR: Slučaj Miljana Jovanovića dokaz da se Srbi hapse bez dokaza!

Jovanović je uhapšen na prelazu Jarinje kada se sa suprugom i dvoje maloletne dece vraćao iz Raške, a oslobođen je uz obrazloženje da se radilo o grešci.

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković izjavio je danas da je slučaj Miljana Jovanovića, koji je uhapšen u utorak popodne na administrativnom prelazu Jarinje, pa pušten, pravi pokazatelj kako se Srbi hapse bez dokaza, maltretiraju pred porodicom i neosnovano drže u pritvoru.

ZVANIČNO JE POTVRĐENO: Evo kog datuma će se Petar Petković sastati sa Bisljimijem u Briselu!

On je na Tviteru napisao da je cilj ovakvih hapšenja da se Srbi kriminalizuju, posebno Srbi sa severa KiM. „Bestijalnosti Kosovske policije nema kraja! Slučaj Miljana Jovanovića pravi je pokazatelj kako se Srbi hapse bez dokaza, maltretiraju pred porodicom i neosnovano drže u pritvoru.

Miljan je danas pušten pod pritiskom javnosti i advokata kog je angažovala Kancelarija za KiM. Jedini cilj ovakvih hapšenja jeste da se Srbi kriminalizuju, posebno oni sa severa. Tako je i sinoć Miljan javno optužen od strane Kosovske policije za ‘organizovani kriminal’, što se već danas pokazalo kao potpuno netačno!“, napisao je Petkovvić.

On se istovremeno zapitao da li će se Kosovska policija izviniti Miljanu i njegovoj porodici i priznati grešku, podjednako glasno kao što su ga bez dokaza optužili za kriminal. „Ovo skandalozno hapšenje treba sve da zapita – koliko je još Srba nepravedno i bez dokaza uhapšeno od strane PR samo zato što nose 🇷🇸 ime i prezime?“, napisao je Petković.

Jovanović je uhapšen na prelazu Jarinje kada se sa suprugom i dvoje maloletne dece vraćao iz Raške, a oslobođen je uz obrazloženje da se radilo o grešci. On je do 5. novembra prošle godine radio u policiji, ali je službu napustio kada su Srbi sa severa odlučili da napuste institucije privremenih prištinskih organa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter