Izvor: BSC Happy
15.03.2023 u 13:39
0

DRAGAN MARKOVIĆ NA HAPPY TV: „Stav Baste ne znači ništa!“

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma u uključenju za Hepi tv izrazio je veru u pregovore u kojima učestvuje predsednik Vučić u Ohridu. Takođe je prokomentarsao izjavu Radeta Baste po pitanju uvođenja sankcija Rusiji.

– On ima najveću odgovornost zato što je neposredno pobedio imenom i prezimenom na predsedničkim izborima, a na tim izborima podršku su mu dali i Jedinstvena Srbija i SPS –  rekao je Marković za TV Hepi.

On je ponovio da je izjava ministra privrede Radeta Baste o potrebi da Srbija uvede sankcije Rusiji, njegov lični stav.

VIDI SE KO JE VERA, A KO NEVERA: Bocan-Harčenko jasno!

– Jedinstvena Srbija poštuje odluku državne institucije koja se zove Savet za nacionalnu bezbednost Srbije, koji je osudio agresiju Rusije na Ukrajinu, ali nije doneta odluka o uvođenju sankcija Rusiji. Ta izjava Radeta Baste ne znači ništa i to je njegov lični stav. Stav JS i našeg koalicionog partnera SPS i njenog predsednika Ivice Dačića je poznat i mi od tog stava nećemo da odustanemo – rekao je Marković.

Marković je istakao dobre odnose SPS-a i JS, koje počivaju još od 2008. godine, navodeći kako su njihovi stavovi jedinstveni, a da JS svoje stavove iznosi samo preko svog predsedništva, a ne pojedinačno.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter