Izvor: Tanjug
12.03.2023 u 11:57
1

„DRŽAVA U KOJOJ UBIJU PREMIJERA JE NEMOĆNA DRŽAVA“: Brnabić na obeležavanju godišnjice ubistva Đinđića

Premijerka Ana Brnabić, koja je danas sa članovima Vlade Srbije položila venac na mestu gde je pre 20 godina bio ubijen tadašnji premijer Zoran Đinđić

Premijerka izjavila je da je to ubistvo pokazalo koliko je država tada bila neorganizovana. „Srbija je danas na svaki način mnogo jača zemlja i taj tragičan događaj i ubistvo je svakako pokazivalo posledice svih naših unutrašnjih trvenja, da ne ulazim sada u to i kakva je bila atmosfera u medijima i kako su oni koji su tada najgore pričali o njemu, nakon ubistva pričali najbolje o njemu i kako se sve zaboravilo i kakva je čitava atmosfera bila“, rekla je Brnabić.

Ona je ocenila da to pokazuje koliko je bespomoćna bila država tada i koliko je bila neorganizovana. „Da vam ubiju predsednika vlade u dvorištu vlade pokazuje jednu nemoć i nesposobnost države, od koje smo danas mnogo daleko u svakom smislu“, kazala je Brnabić.

Ana Brnabić i članovi Vlade položili venac na mestu ubistva Đinđića (FOTO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„DRŽAVA U KOJOJ UBIJU PREMIJERA JE NEMOĆNA DRŽAVA“: Brnabić na obeležavanju godišnjice ubistva Đinđića”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter