Izvor: Tanjug
06.06.2023 u 20:40
1

„KURTI IMA DVA DANA“: ESKOBAR ZAPRETIO

Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar izjavio je danas da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti ima dva dana da odgovori na zahteve EU i SAD.

On je novinarima u Prištini rekao da će on i specijalni izaslanik EU za dijalog Miroslav Lajčak u petak obavestiti javnost da li ima napretka ili ne.

Kako je rekao, Kurti je dužan i da se do petka izjasni o pitanju izbora na severu, kao i da Ohrid nema plan B i da sporazum mora da se primeni.

Srbi i pripadnici Kfora u Leposaviću odmerili snage u nadvlačenju konopca (FOTO/VIDEO)

Eskobar i Lajčak od ponedeljka uveče se nalaze u Prištini gde su razgovarali sa Kurtijem, predsednicom privremenih prištinskih institucija Vjosom Osmani, predstavnicima tri najveće opozicione stranke i Srpskom listom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„KURTI IMA DVA DANA“: ESKOBAR ZAPRETIO”

  1. Prvo sam pomislila da se foliraju kao po obicaju, medjutim kada sam pogledala snimak na TVu gde sede njih trojica , da je mene pogledao Eskobar kao sto je pogledao Kurtija ja bih se „smrzla „, izgleda da ovog puta nije sala .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter