Izvor: Tanjug
30.11.2020 u 19:27
0

EU O PRIŠTINI: Hoti i ostali teroristi da primene ono što su dogovorili sa Beogradom

Pored važnosti dijaloga, naglašena je i neophodnost ubrzanja reformskih procesa

OVO MORATE ZNATI

VANREDNA SITUACIJA I U IVANJICI! Specijalna bolnica prelazi u KOVID SISTEM

STANJE SVE GORE: Još jedan grad u Srbiji proglasio VANREDNU SITUACIJU!

KORONA PRESEK: Preminulo 55 pacijenata, novozaraženih 6.224

Savet za stabilizaciju i pridruživanje takozvanog Kosova Evropskoj uniji pozvao je danas Prištinu da nastavi rad na postizanju prvno obevezujućeg sporazuma s Beogradom, ali i primeni sve do sada postignute sporazume.

– Na sastanku je naglašena važnost kontinuiranog angažovanja u pregovorima i postizanja sveobuhvatnog pravno obavezujućeg sporazuma o normalizaciji odnosa, što je ključno za napredak takozvanog Kosova i Srbijena putu ka EU. Učesnici su se složili i da svi dosadašnji dogovori moraju da se poštuju i sprovode – navodi se u saopštenju Saveta.

Pored važnosti dijaloga s Beogradom, naglašena je i neophodnost ubrzanja reformskih procesa u lažnoj državi Kosovo, kroz „fokus svih političkih aktera i efikasnu koordinaciju u takozvanim institucijama na samoproglašenom Kosovu“.

Ima pozitivnih pomaka

Pozitivno su ocenjeni ukidanje taksi na robu iz Srbije, učešće takozvanog Kosova u regionalnim inicijativama i saradnja sa Specijalnim sudom za ratne zločine u Hagu.

Video sastanku Saveta za stabilizaciju i pridruživanje lažne države Kosovo prisustvovali su šef dioplomatije EU Žozep Borelj, komesar EU za proširenje Oliver Varheljii i takozvani premijer samoproglašenog Kosova Avdulah Hoti sa saradnicima i takozvanim ministrima u organizovanoj grupi građana koju teroristi zovu vlada.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter