Izvor: tanjug
12.12.2022 u 15:41
0

„EVROPO DA LI VIDIS DUGE CEVI NA SEVERU KOSOVA“: Petković uputio važna pitanja, odgovore niko ne daje, dokle će Srbi morati da trpe teror?

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković  pitao je danas Evropu da li vidi kako premijer privremenih prištinskih insitucija Aljbin Kurti šalje ROSU na sever sa prstima na obaraču dok se Srbi na barikadama bore za goli opstanak.

„SITUACIJA JE DOVEDENA DO USIJANJA, SRBI NA BARIKADAMA ŽELE DA SAČUVAJU MIR“: Petar Petković o vapaju koji niko ne čuje!

Evropo, da li vidiš duge cevi na severu?! Evropo, vidiš li specijalce iznad bolnice? Dok se Srbi na barikadama bore za goli opstanak, Kurti sa prstom na obaraču šalje ROSU na sever, upozorio je Petković na Tviteru.



Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je upitao i po kojoj tački kog sporazuma Kurtijevi specijalci mogu da ostanu na severu Kosova i Metohije.

– Oni tu nemaju šta da rade i svako njihovo prisustvo je direktno kršenje dogovora, poručio je Petković.

On je u tvitu koji je napisao na engleskom jeziku posebno pomenuo specijalnog predstavnika EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka, EULEKS i KFOR.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter