Izvor: Happy BSC
12.12.2022 u 15:48
0

„FON KRAMON JE MAJSTOR ĆUTANJA“: Premijerka poručila generalnoj sekretarki UN – „Nekada je bolje ćutati“

Premijerka Srbije, Ana Brnabić, odgovorila je na svom Tviter nalogu generalnom sekretaru Evropskog parlamenta Violi fon Kramon.

„Konačno, dugo očekivano saopštenje lažnog generalnog sekretara UN Viole fon Kramon, koja je takođe preuzela ulogu glavnog komandanta KFOR-a, generalnog stručnjaka za sva pitanja – od litijuma do Evroprajda, i glavnog branioca vladavine prava i ljudskih prava ( isključujući Srbe ).

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Gospodar ĆUTANJA kada Aljbin Kurti za ministra za zajednice i povratak, da predstavlja Srbe na Kosovu* postavi Nenada Rašića, čoveka koji je na izborima osvojio 0,2 odsto glasova, 30 puta manje od predstavnika Srpske liste.

Majstor ĆUTANJA bila je kada je pre 10 dana (2. decembra) bez objašnjenja uhapšen Gavrilo Milosavljević (63) kada je otišao da prijavi oduzetu imovinu u opštini Istok.

Majstor meditacije kada je pre 6 dana (6. decembra) kosovska policija nasilno upala u Zubin Potok, a potom i u Kosovsku Mitrovicu – direktno kršeći Briselski sporazum.

Izvestilac EP, poznat i kao „Ne treba ništa da govorim“, kada je Kurti pre 3 dana (9. decembra) izjavio da je zahtev Srbije da Kosovo* uspostavi Zajednicu srpskih opština „detinjast“ – čime se direktno suprotstavlja Briselu Sporazum čiji je garant EU.

Sada se konačno osećala obaveznom da kaže NEŠTO o miru i stabilnosti na severu Kosova* i u svojoj izjavi pozvala na raspuštanje Saveta bezbednosti UN čije rezolucije treba ignorisati ako joj se ne dopadaju. Bravo!

Nekad je bolje ćutati…“

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter