Izvor: informer.rs
04.01.2023 u 15:43
0

Glišić poručio: Srbija će da čuva Vučića, jer je uradio za svoju državu više nego bilo ko u njenoj istoriji!

Glišić se oglasio povodom natpisa portala Cajt o predsedniku Srbije

Ne pada sneg da zaveje breg, već da svaka zverka pokaže svoj trag, izjavio je predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić

Od ranije znamo šta ko misli, a iz ovog teksta portala Cajt sad znamo i šta ko namerava da preduzme. Gospodo, vi da pripitomite Vučića, vi da pripitomite Srbiju, imate li bar ponekad, slučajno, stida i srama. Pa vi niste u stanju ekonomsku krizu u vašoj zemlji i EU da pripitomite već ona galopira – rekao je on i dodao:

– Manite se ćorava posla, znate da takve stvari sa Vučićem ne idu nikako. I budite sigurni da ce Srbija da čuva svog predsednika, da ga voli i poštuje jer je uradio za svoju državu više nego bilo ko u njenoj istoriji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter