Izvor: Kosovo Online
07.01.2023 u 13:09
0

DECU VAM NEĆEMO ZABORAVITI NIKAD: Rakić izjavio da za Srbe na KiM nema mira ni za Božić (VIDEO)

Rakić istakao istakao da su Srbi na Kosovu svih ovoh godina ugnjetavani.

Predsednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je danas u Gračanici da, nažalost, za Srbe i srpsku decu na Kosovu, nema mira ni za najradosniji hrišćanski praznik Božić.

– Nije bilo mira ni juče na Badnji dan, nije bilo ni ranom zorom kada je napadnut još jedan mladić u opštini Klokot. Danas smo posetili Stefana i Miloša i poželeli im brz oporavak i da se što pre vrate domovina – rekao je Rakić.

OGLASIO SE OTAC NAPADNUTOG DEČAKA: Pretukla su ga osomorica Albanaca, psovali su mu „srpsku majku“

Rakić je danas zajedno sa gradonačelnikom Štrpca i potpredsednikom Srpske liste Daliborom Jevtićem posetio srpske dečake koji su ranjeni juče u Gotovuši i tom prilikom istakao da su Srbi na Kosovu svih ovoh godina ugnjetavani.

– Na sve načine su pokušali da nas proteraju sa ovih prostora. Imam poruku za sve one koji ne žele Srbe na ovim prostorima. Decu vam nećemo zaboraviti nikada i nikada vam nećemo oprositi ovo što ste juče uradili. Pozivam sve nadležne organe, pre svega međunarodnu zajednicu i Kfor da pojačaju svoje prisustvo i da ne pomažu saopštenjima i osudama, već tako što će na terenu pokazati da im je zaista stalo da zaštite Srbe i ostali nevećinski živalj koji živi ovde – poručio je Rakić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je dodao da na današnji najradosniji hrišćanski praznik Božić ne bi da kaže ništa više sem:

– Mir Božiji, Hristos se rodii.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter