Izvor: HAPPY BSC
08.01.2023 u 19:31
0

MINISTAR VESIĆ SE SASTAO SA ZUROFOM: On je veliki prijatelj Srbije, to je dokazao mnogo puta (FOTO)

Zurof je nedavno javno osudio zabranu predsedniku Vučiću da poseti Jasenovac

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, tokom svoje posete Izraelu, sastao se istoričarem Efraimom Zurofom.

Ministar je istakao da je imao srdačan razgovor sa Zurofom kao i da je on jedan od najpoznatijih „lovaca na naciste“

MINISTAR VESIĆ SA NIROM BARKATOM: Ekonomski odnosi Srbije i Izraela imaju stabilan rast, u budućnosti unapređenje saradnje

– Srdačan razgovor sa Efraimom Zurofom, američko-izraelskim istoričarem i direktorom centra „Simon Vizental“ u Jerusalimu. Efraim je jedan od najpoznatijih „lovaca na naciste“ koji je doveo do toga da mnogi nacisti posle Drugog svetskog rata budu otkriveni i privedeni pravdi. On je istovremeno veliki prijatelj Srbije – naglasio je Vesić, pa dodao:

– To je dokazao mnogo puta, a nedavno je javno osudio zabranu predsedniku Vučiću da poseti Jasenovac. Ponosan sam i privilegovan jer imam priliku da već osam godina sarađujem sa Efraimom u vezi sa rekonstrukcijom Starog Sajmišta koje će postati memorijalni kompleks koji će čuvati sećanje na stradale Jevreje, Srbe, Rome i antifašiste tokom Drugog svetskog rata u Beogradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter