Izvor: Tanjug
24.03.2023 u 09:30
6

AMBASADOR HIL POVODOM GODIŠNJICE NATO BOMBARDOVANJA: „Verujem da narod Srbije ima dovoljno snage da potisne svoje ogorčenje“

Ambasador SAD Kristofer Hil izjavio je, povodom godišnjice NATO bombardovanja, da zna da narod Srbije ne može i ne treba to strašno vreme, i da ne može da potisne svoju bol, ali da veruje da ima dovoljno snage da potisne svoje ogorčenje.

ŠAINOVIĆ PORUČIO: „Hrabrost građana odvratila NATO od kopnene intervencije na Kosovu i Metohiji“

-Posvetio sam život diplomatiji – pronalaženju diplomatskih rešenja za naizgled nerešive probleme. Tokom svoje diplomatske karijere naučio sam da diplomatija ponekad doživi neuspeh. Kada se to dogodi, posledice mogu biti tragične. Želim da uputim iskreno saučešće porodicama poginulih u ratovima devedesetih, uključujući i poginule u NATO bombardovanju- rekao je Hil u pisanoj izjavi medijima.

On je istakao da je posvećenost Sjedinjenih Američkih Država partnerstvu sa Srbijom nepokolebljiva, kao i opredeljenost za diplomatiju.

-Zajedno možemo graditi bolju budućnost kakvu narod Srbije zaslužuje i želi za buduće generacije- rekao je Hil.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

6 thoughts on “AMBASADOR HIL POVODOM GODIŠNJICE NATO BOMBARDOVANJA: „Verujem da narod Srbije ima dovoljno snage da potisne svoje ogorčenje“”

  1. Nažalost, ovakvi kao što je ova spodoba su protraćili svoj život jer su izabrali pogrešnu posvetu diplomatiji. Što bi naš narod rekao: „DŽABA SI KREČIO“! Kakav cinizam u rečenici u kojoj nas savetuje da nađemo snage da potisnemo svoje ogorčenje zbog bombardovanja. Žalosno ko se sve bavi diplomatijom. Daleko im lepa kuća!

    1
    1
    Odgovori
  2. Ovaj kada zavrsi posao dolazi drugi koji nastavlja po starom sistemu… saucesce je jedna, izvinjenje druga a KiM treca stvar i tako puno toga…

    0
    0
    Odgovori
  3. Taj Hol je licemer koji je učestvovao u rasturanju SFRJ i da sramota bude veća Srbija, tj Vučić ga je akreditovan da bude ambasador u Beogradu umesto da ga je proglasio za personu nongrata kao ozloglašenom srpskom neprijatelju!!!

    1
    0
    Odgovori
  4. Proterati sve ambasade koje su nas bombardovale I oterati Nato iz generlstaba ! Sta Hil misli da smo mi kreteni nevaspitani amerikanac !

    0
    0
    Odgovori
  5. Nikada mozete zlatom da nas kitite celu Srbiju da pozlatite nikad vam necemo oprostiti niti mozemo vasa zlodela da zaboravimo zar vi Gospodine Hil zaista nevidite koliko ste zao i los narod da vam Srpski narod nikad nece oprostiti a nadam se i sve ostale drzave u koje ste vase noseve zabadali i u ijali njihov necuzni narod kao i nas ma goni se bre u tvoju prokletu Ameriku pa tamo rasipaj tvoju pamet a ne kod nas u nasu zemlju kad ce vam jednom Amerima biti jasno da vas uopste nezelimo niti vas niti vasu pomoc daleko ti lepa kuca

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter