Izvor: Tanjug
03.06.2023 u 07:59
1

PRISUSTVUJE VELIČANSTVENOJ CEREMONIJI: Ivica Dačić danas u Ankari na inauguraciji Erdogana

Prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić prisustvovaće danas u Ankari ceremoniji inauguracije predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana.

ERDOGAN ODLUČIO: Ne ide u Moldaviju na samit Evrope

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova, Dačić će ceremoniji inauguracije prisustvovati u svojstvu izaslanika predsednika Srbije.

„Prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić posetiće Tursku sutra, 3. juna, gde će, u svojstvu izaslanika predsednika Srbije, prisustvovati ceremoniji inauguracije predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana“, najavilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PRISUSTVUJE VELIČANSTVENOJ CEREMONIJI: Ivica Dačić danas u Ankari na inauguraciji Erdogana”

  1. Kakav uspeh za Tursku kao drzavu i Turski narod sto su ponovo dobili ovog Coveka za predsednika, nisu svesni oni koji nisu glasali za njega ali ce jednog dana postati svesni . Pozdrav za gospodina Erdogana.
    Nekada kada se izlazi na izbore i kada se glasa ne treba misliti iskljucivo kakva mi je plata , kakva mi mi je penzija ,kolika je infalcija , (koju su joj neprijatelji izazvali ) nekada se mora misliti i celovitije , kakave sve opasnosti se spremaju sa strane na tvoju drzavu i tada glasati naravno i pored ova dva elementa i na ovaj treci , jer ako njega nema , lako drzava moze otici na dobos , sve dok se ima nezavisna drzava sve se lakse podnosi i te manje penzije i manje plate ali bice jednog dana i one velike samo ako drzava sama o sebi odlucuje koliko god da je to moguce a evo , valjda uskoro , ce moci da odlucuje i sa kim ce da se druzi , sa kim ce da sklapa razne savaze ako zeli ako ne zeli nece joj niko nista nikakvim ucenama, sve ce joj zavisiti od pameti rukovodstva ali zato se moraju birati oni koje vole svoju drzavu i to nezavisnu , oni koji ne podlezu nikakvom uticaju sa strane .
    Ziveo Erdogan, da pazi gde sta pije .

    0
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter