Izvor: Tanjug
21.05.2023 u 11:51
0

„JAKA SRBIJA KUĆA SVIH NAS KOJI JE VOLIMO“: Predsednik Vučić čestitao Pastoru na ponovnom izboru za predsednika SVM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas predsedniku Saveza vojvođanskih Mađara, Ištvanu Pastoru, ponovni izbor za čelnika te stranke.

– Primite srdačne čestitke na ponovnom izboru za predsednika Saveza vojvođanskih Mađara, uz iskrene želje da i tokom ovog mandata nastavite da radite na dobrobit građana, ozbiljno i odgovorno kao i do sada, kako bismo zajedno izgradili još čvršće veze između Srba i Mađara i ubrzali snažan zamah napretka cele zemlje, navodi se u Vučićevoj poruci.

On je istakao da ogromna podrška i ugled koji Pastor uživa u narodu, a koji se ogleda u najširem legitimitetu i poverenju koje mu građani daju, predstavljaju najbolje priznanje i potvrdu njegovog samopregornog rada i iskrenog zalaganja za bolji život ljudi i stabilnu perspektivu za mlade generacije, kao i za sveobuhvatnu afirmaciju i očuvanje mađarskog identiteta u Srbiji.

– Takvim bogatstvom se Srbija ponosi i na njemu ćemo nastaviti zajedno da radimo“, istakao je Vučić i dodao:

– Vaša spremnost da preuzmete odgovornost i podelite teret svake teškoće i izazova sa kojima smo se kao zemlja suočavali tokom dugog niza godina, kao i trud koji ulažete u jačanje ukupne stabilnosti i ekonomskog napretka naše zemlje, obogatio je i učvrstio međusobno poverenje, prijateljstvo i veze srpskog i mađarskog naroda, a time i Srbije i Mađarske. Na tim temeljima uzajamnog poštovanja i razumevanja, koje ste Vi među prvima postavili, počivaju i današnji odnosi između Srbije i Mađarske, koji nikada nisu bili bolji.

PREDSEDNIK VUČIĆ SUMIRAO PRETHODNU RADNU NEDELJU: „Najvažnija je naša SABORNOST, da krenemo snažno napred“ (VIDEO)

Vučić je naveo da Pastorovo političko iskustvo, znanje i energično zalaganje za dobobit svih građana, predstavljaju jak oslonac i podstrek za sve nas koji nastavljamo da se borimo za mirnu, stabilnu i prosperitetnu Srbiju.

– Još jednom Vam čestitam na izboru za predsednika SVM, uveren da ćemo zajedničkim snagama ostvariti našu viziju jake Srbije, koja je kuća svih nas koji je volimo, dodaje se u čestitki.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter