Izvor: Tanjug
01.06.2023 u 17:06
0

PETKOVIĆ POSTAVIO KRUCIJALNO PITANJE: „Kada će biti uhapšen specijalac koji je pucao u Galjaka?“

Direktor kancelarije za KiM Petar Petković izjavio je danas da lekari, rudari i vaspitači mirno protestuju na severu KiM, jer su pripadnici kosovske specijalne policije, kako je rekao, okupirali objekte u tim gradovima i upitao kada će biti uhapšen specijalac Rosu koji je pucao na Dragišu Galjaka u leđa.

PETKOVIĆ NAGLAŠAVA: „Priština rešena da u eskalaciji ide do kraja“

“Lekari, rudari, vaspitači mirno protestuju na severu KiM, jer su vaše duge cevi i lažni gradonačelnici, Dželjalje Svečlja (ministar unutrašnjih poslova u vladi privremenih prištinskih institucija), okupirali naše objekte uz suzavce i šok bombe, a vaši ekstremisti divljaju u južnoj KM uz povike terorističkoj UČK i govor mržnje prema Srbima! Ko će odgovarati za to?“, napisao je Petković na svom nalogu na Tviteru.

U nastavku tvita, on je postavio dve fotografije na kojima se vide rane od metaka na leđima Srbina Dragiše Galjaka.

“Vama su, Svečlja, samo kriminalci i bande u glavi, jer polazite od sebe i svog gazde Kurtija! Petoro Srba upucano je od početka godine, a na desetine povređeno zbog vaših specijalaca! Kada ćete uhapsiti Rosu specijalca koji je u leđa upucao Dragišu Galjaka?“, napisao je Petković ispod tih fotografija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter