Izvor: Tanjug
16.11.2022 u 17:16
0

Kancelar Austrije Karl Nehamer: „Vučić je reagovao i nije ostavio Austriju na cedilu. To nam je dragoceno i puno znači!“

Kancelar Austrije Karl Nehamer poručio je danas u Beogradu, na trilateralnom sastanku Srbije, Mađarske i Austrije o borbi protiv ilegalnih migracija, da je Srbija snažan i pouzdan partner i da za partnere na Zapadnom Balkanu kao što je Srbija treba da postoje konkretni pomaci u evropskim integracijama.

„Ohrabrujuće je što se od našeg susreta (u Budimpešti) puno toga dogodilo. Hvala Srbiji i predsedniku Vučiću što se založio za to da taj azilantski turizma bude okončan, usled vizne liberalizacije za Indiju, Tunis i druge države. Vučić je ozbiljno shvatio brige Austrije. Imali smo veliki broj azilanta iz Indije, Vučić je reagovao i nije ostavio Austriju na cedilu. To nam je dragoceno i puno znači“, rekao je Nehamer.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Istakao je da je to što rade ove tri zemlje snažan signal za Brisel.

„To je snažnan signal što dve države članice EU Mađarska i Austrija, zajedno sa Srbijom, zaista snažnim i pozudanim partnerom, odavde šalju signal Briselu“, naglasio je Nehamer.

VUČIĆ, ORBAN I NEHAMER POTPISALI MEMORANDUM: Jačanje saradnje u oblasti borbe protiv ilegalnih migracija

Istakao je da je Austirija, kako je rekao, strastveni borac za to da države članice ZB pristupe EU.

„I da partneri kao što je Srbija, ne samo dobiju perspektivu, već da se ostvare i konkretni napretci, pošto su veliki izazovi u borbi protiv ilegalnih migracija, terorizma i organizovanog kriminala“, kao i kada je reč o snabdevanju energijom. Stvari najbolje funkcioniše kada se njima zajednički bavimo“, poručio je Nehamer.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter