Izvor: Tanjug
03.01.2023 u 18:35
0

KFOR uklonio i poslednju barikadu na severu Kosova i Metohije

Kfor je danas uklonio i poslednju barikadu na Severu Kosova i Metohije, pošto je sklonio kamione sa barikade u Dudunom kršu.

Kfor je danas uklonio i poslednju barikadu na Severu Kosova i Metohije, pošto je sklonio kamione sa barikade u Dudunom kršu.

Jedinica Kfora je sprovela inženjersku operaciju i uklonila dva kamiona na novom mostu kod Dudinog krša u severnom delu Kosovske Mitrovice.

U saopštenju Kfora se navodi da su vozila uklonjena kako bi putevi na severu Kosova i Metohije bili prohodni i kako bi bila vraćena sloboda kretanja.

Kfor uklanja poslednju barikadu na mostu kod Dudinog krša!

Barikada na mostu kod Dudinog krša postavlјena je 27. decembra kada je postavljena i u centru Kosovske Mitrovice kod Bošnjačke mahale kao odgovor Srba sa KiM zbog hapšenja Milјana Adžića, Slađana Trajkovića i Dejana Pantića i prisustvo specijalnih jedinica kosovske policije na severu.

Kamioni na tom mostu su zapalјeni u noći između 28. i 29 decembra kada je doneta odluka da se Srbi povuku sa barikada.

U objavi Kfora na Tviteru ranije danas takođe je istaknuto da se operacije uklanjanja barikada sprovode sa ciljem da bude ​​vraćena sloboda kretanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter