Izvor: Happy BSC
27.04.2022 u 07:27
0

KOSOVO NIJE UCENJIVALO SRBIJU! PRIŠTINA NEKA SE NE BOJI NATO JE TU! Karen Donfrid prenela zastrašujuću poruku Amerike Beogradu

Pomoćnica američkog državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja Karen Donfrid izjavila je za T7 da predsednica i premijer privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani i Aljbin Kurti nisu izneli nikakve uslove za dijalog sa Beogradom, kao i da „nije primetna povećana pretnja po Kosovo od Rusije“, prenosi Kljan Kosova.

„Predsednica i premijer su jasno istakli da postoji spremnost da se ozbiljno i kreativno angažuju u dijalogu i za to ne postavljaju nikakve uslove“, rekala je Donfrid, koja je juče boravila u Prištini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ona je navela da nema saznanja o konkretnim rokovima u vezi sa dijalogom, ali je dodala da će, ako bude volje na svim stranama biti pozitivnih pomaka.

DIPLOMATSKA INICIJATIVA SAD U SRBIJI Još uvek se vaga da li smo za štap ili za šargarepu, zbog neuvođenja sankcija Rusiji!

Rekla je da „nije primetno ništa što bi sugerisalo da je Rusija povećala fokus na promovisanju nestabilnosti na Kosovu“.

Želim da uverim građane Kosova da se mogu osećati bezbedno, jer je Kfor prisutan i želim da vas podsetim da je to najveća raspoređena snaga NATO-a i da SAD imaju najveći doprinos u Kforu. Možete biti sigurni da se SAD brinu o vašoj bezbednosti i da će Kfor zajedno sa SAD obezbediti da ne dođe do eskalacije na Kosovu“, rekla je Donfrid.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter