Izvor: Blic.rs
06.12.2022 u 16:18
0

Lajčak od Kurtija traži ODLAGANJE IZBORA na severu KiM kako bi ubedili Srpsku listu da učestvuje

Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak došao je danas u Prištinu sa zahtevom da se odlože izbori u četiri opštine na severu KiM, zakazani za 18. decembar, kako bi se Srpska lista ubedila da učestvuje na njima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako navodi Gazeta Ekspres, Lajčak  je juče boravio u Beogradu, a danas došao u Prištinu sa ažuriranim francusko-nemačkim predlogom za rešavanje pitanja KiM.

Lajčak je danas u Prištini, posle sastanka sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem rekao da treba nastaviti razgovore o normalizaciji odnosa i naredne korake u tom procesu, a da sastanak na visokom nivou sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i Kurtijem očekuje za nekoliko nedelja u Briselu.

Sirene i u Leposaviću, Euleks pojačao prisustvo svojih pripadnika!

Predsednica privremenih prištinskih institucija Vljosa Osmani u novembru je raspisala vanredne izbore za gradonačelnike opština na severu KiM za 18. decembar, nakon što su Srbi napustili prištinske institucije zbog odluke Prištine o registarskim tablicama i nepoštovanja Briselskog sporazuma.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter