Izvor: Novosti
10.12.2022 u 20:20
0

LAŽU NAS DA NEMA DUGIH CEVI! KOGA OBMANJUJETE? Vučić poslao poruku našem narodu na Jarinju i Brnjaku: „Nema i neće biti predaje!“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se večeras naciji zbog situacije na Kosovu i Metohiji. On je govorio i o našim ljudima koji su večeras na Jarinju i Brnjaku.

Ističe da se večeras naš narod smrzava na barikadama jer nema drugu opciju.

UŽIVO OBRAĆANJE PREDSEDNIKA: Vučić pokazao šokantne fotografije!

– To su ljudi sami uradili jer ne mogu i neće više da trpe zulum. Svakog dana sam slušao priče o tome kako će „Srbija nekoga da napadne“, a samo su smišljali razloge da napadaju Srbe i da ih maltretiraju. I dalje mislim da Amerikancima ne odgovara sve ovo što se dešava, ali mislim da nekim drugima ovo odogovara. Ne mislim da je Kurti ovo sve sam smislio. Nije toliko pametan da svakog dana smišlja šta sve protiv Srba da radi. Ima tu još nekih koji su usaglašeni sa njim i šalju poruke da se EULEKS saglasio sa akcijama. Lažu nas da nema dugih cevi. Koga obmanjujete? Na svakom mestu su sa dugim cevima i prstima na obaraču – konstatovao  je Vučić.

Predsednik ističe da je poruka Prištine Srbima u Velikoj Hoči bila da se isele.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je potom poručio narodu na Brnjaku i Jarinju, i porodici Pantić.

– Nema i neće biti predaje. To neka znaju svi oni koji kod mene dolaze u narednim danima. Ne brinem za cenu koju ću lično da platim. Moja poruka ostaje, predaje nema i Suzani Pantić i njenoj deci poručujem da ćemo se boriti za njihovog supruga i njihovog oca – konstatovao  je Vučić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter