Izvor:
15.04.2019 u 12:43
0

LONČAR NA SASTANKU SA MAĐARSKIM KOLEGOM: Uspešna saradnja ali postoje mogućnoosti za proširenje!

Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar sastao se danas s mađarskim kolegom Miklošem Kašlerom, uoči zajedničke sednice dve vlade u Subotici.

Ministri su razgovarali o dosadašnjoj saradnji, koja je ocenjena kao veoma kvalitetna i uspešna, ali i o mogućnostima njenog unapređenja i proširenja, navedeno je na sajtu Ministarstva zdravlja .

Posebno su se osvrnuli na skoro osnivanje Akademije za onkologiju srednje i istočne Evrope, koju je inicirala Mađarska.

– Srbija snažno podržava osnivanje jedne ovako značajne regionalne organizacije i sa velikim zadovoljstvom smo prihvatili da delegiramo predstavnika Ministarstva zdravlja kako bismo bili u prilici da razmenjujemo iskustva i primere dobre prakse kao i da pružimo maksimalni doprinos u budućem radu Akademije– istakao je Lončar.

Dvojica ministara su se saglasili da se u narednom periodu saradnja dva ministarstva intenzivira kroz neposrednu i direktnu komunikaciju njihovih predstavnika.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter